Complete Travels

Accommodation Category: Dagali Fjellpark Leilighet

Jentehelg Dagali

En jentehelg på Dagali for sporty kvinner som ønsker å komme videre med kiten i et godt miljø; eller lære helt fra scratch.

21-24 mars 2019

21-24 mars inviterer vi dere damer med på en jentehelg på Dagali i Buskerud. Denne langhelgen krysser vi fingrene for vind så vi får kitet, sol til lunsjen, avslapning i badestampen og litt energi igjen til en hyggelig kveld med god middag og samvær med andre geniale damer. Her får du tips og triks for å komme videre på progresjonstigen.

Har du vært på kurs før, men ikke har eget utstyr så kan du leie splitter nytt Duotone 2019 utstyr. Og for deg som ikke kan kite enda er det selvfølgelig kitekurs med våre geniale instruktører. 

Vi innlosjeres i vår egen Dagali Fjellpark Leilighet med køyesenger i ekte, norsk stil. Sengetøy og håndkler inkludert.

SrfSnoSk8 stiller med 2019 demoutstyr med kiter fra Duotone .

Herbalife representant Elin Sætre Jørgensen stiller med smaksprøver og introduksjon til Herbalife sine helseprodukter spesielt rettet mot restitusjon i løpet av kiteøkter på fjellet.

Vi er så heldige å samarbeide med Dagali Fjellpark som åpner akebakken for “ekstrem aking”; Og skulle vinden utebli en av dagene så åpner de skiheisen for oss. Badestampen løser opp spente muskler fredag og lørdag.

Plenty med aktiviteter å finne på for sprekinger!

Torsdag: Ankomstdag. Hatting sponser med ferske, varme rundstykker torsdag kveld når dere kommer. Innsjekk fra ca 14:00. Har du mulighet til å komme tidlig på torsdag for en kiteøkt så si i fra!

Fredag: Felles frokost 08-09:00. Nistepakke smøres ved frokosten. 09:00 går vi gjennom planen for dagen med tanke på vær- og vindmelding.
Kurselever og de som skal leie utstyr møter opp ferdig påkledd utenfor hovedinngangen 09:30 hvor personlig utstyr deles ut. Oppmøte for alle klokken 10:00 for avreise til kitespot med buss.

For de selvstendige kiterne frisker vi opp i sikkerhetsrutiner, ‘self-rescue’ og hvordan å hjelpe hverandre på fjellet med kiten dersom uhellet er ute. ;Før helgen ønsker vi at du som deltaker skriver ned ting du er usikker på som vi kan gjennomgå sammen og øve på i gruppe. Det er nok fler enn deg som lurer på det samme.
Dagen avsluttes ute på spot ca 16:00, fellestransport til leiligheten med buss.

Tilbake i leiligheten vil Elin Sætre Jørgensen diske opp med smaksprøver fra Herbalife for å fylle på tomme mager, før badestampen står varm og byr inn såre kropper. For de som fortsatt har mer energi til overs inviterer vi inn til en skikkelig actionfylt aking i skianleggets egen akebakke! 

Felles 2 retters middag klokken 19:30.

Lørdag: Felles frokost 08:30-09:30. 09:30 dagens spot og værmelding. Avreise for alle 10:00. For de selvstendige kiterne anbefaler vi å sette 1-2 mål for helgen og ett skikkelig hårete mål så jobber vi med disse punktene på lørdagen.   Avslutter på spot ca 16:00.
Påfyll av tomme mager med bakevarer fra Hatting før muskelavslappende badestamp.

Felles 2 retters middag kl 19:00.

Søndag: Felles frokost 08:30-09:30. 09:30 dagens spot og værmelding. Avreise for alle 10:00. Dagen avsluttes på spot ca 13:30 så de som skal ta tog hjem rekker å skifte og ta en dusj før transporten går til togstasjonen for å rekke 15:16 toget til Oslo eller 15:41 toget til Bergen. 

Det er lov med medbrakt alkohol i leiligheten, mens det under middagen må kjøpes drikke fra serveringsstedet eller nyte norsk fjellvann.

Adressen til Dagali Fjellpark er Perstulvegen 8, 3588 Dagali

-30 min kjøre fra Geilo togstasjon.
-3,5 timer å kjøre fra Oslo via Hokksund og Kongsberg.
-4 timer å kjøre fra Bergen via RV7 over Hardangervidda.
-3 t 10 min fra Tønsberg via Kongsberg.
-5,5 timer fra Kristiansand via Drangedal og Notodden.
-6,5 timer fra Stavanger via Dalen og Rjukan.

Tog til Geilo torsdag:
Fra Bergen, ankomst Geilo 15:57
Fra Oslo, ankomst Geilo 15:38 og 19:17

Tog fra Geilo Søndag:
Tog til Oslo 15:16
Tog til Bergen 15:41 / 16:03

Langhelg på Dagali, torsdag til søndag, kr 3.490,-

  • Kitekurs kr 2.000,-
  • Utstyrsleie kr 1.300,-
  • Ski/Snowboardleie kr 630,-
  • Transport t/r Geilo togstasjon – Dagali kr 200,-

Vi innlosjeres i vår egen Dagali Fjellpark Leilighet med køyesenger i ekte, norsk stil. Sengetøy og håndkler inkludert. Man kan ha med medbrakt mat og drikke dersom man ønsker dette. Det er lov å nyte medbrakt alkohol i leiligheten.

Innsjekk kan skje fra 15:00 torsdag og utsjekk frem til 17:00 søndag.

Nybegynnerkurs i kiting under jentehelg på Dagali 21-24 mars. Inkluderer kiteutstyr; Du må selv ha med ski / brett og hjelm. Dersom du ikke har eget ski-/brettutstyr kan dette leies gjennom oss. 
Vi jobber i par på én kite. Maks  6 elever pr instruktør. En trygg og fin måte å lære den fantastiske kitesporten på. Det viktigste er å føle seg trygg på utstyret og sin egen reaksjon; så vårt hovedfokus på begynnelsen av kurset er å pakke opp kiten og bli kjent med dens 3 måter å bli kraftløs på. Vi tester alle utløsere så muskelminnet begynner å lære inn sikkerhetsmekanismene før vi begynner å øve med kiten i lufta.
Etter flere øvelser med kiten i lufta, og at kitekontroll begynner å sitte litt, vil vi begynne å sende deltakerne ut på ski og brett dersom vinden og forholdene tillater det. Det er ingen garanti på å komme opp på brett/ski i løpet av kurset, men vi gjør alt vi kan for å få deg dit. Mest er vi avhengige av at det er vind nok til oss.
Denne spesialprisen på kitekurs gjelder kun under jentehelgen på Dagali og kan ikke sammenlignes med andre kurs vi leverer.

Har du vært på kurs før, men ikke kjøpt eget utstyr enda så kan du leie fullt utstyr hos oss. 

  • Kiteleie; inkl. trapes og kite, kr 1300,- for eventet.
  • Ski/brettleie; inkl brett/ski og støvler, kr 630,- for eventet.
  • Hjelm kan lånes gratis ved leie av ski/brett. 

Ved lite vind åpner skitrekket for oss og akebakken for skikkelig gøyal “ekstrem aking”. Aktivitetsleder er også utdannet ski- og snowboardinstruktør så her er det mange teknikker å lære for de som vil.

Aktivitetsleder for jentehelgen er Ronja Havelin og kontaktes direkte på mail, telefon eller melding via WhatsApp eller Messenger da hun er på turene i Brasil og Sør-Afrika frem til 21 januar 2019; ronja@completetravels.no / WhatsApp/Viber +4793290499 / FB Messenger @RonjaHB 

Påmeldingsskjema:

Ønsker du å ha med ditt eget utstyr, men mangler noe? Kontakt oss gjerne for tips. Alle kunder av Complete Travels får 10% rabatt ved bruk av koden CTAS i nettbutikken til SrfSnoSk8 eller i butikkene i Oslo og Stavanger.

Har du spørsmål om jentehelgen? Fyll inn under uten forpliktelser:

Vit hva som skjer : abonnér på nyhetsbrev