Kjapp intro til kite&wing Brasil

23 oktober til 6 november; 3-4 overnattinger på 4 ulike destinasjoner; Flecheiras, Baleia, Moitas og Arpoeiras hvor vi downwinder fra sted til sted. Prisen for turen nordover inkluderer; pickup support mellom stedene, overnatting i flersengsrom (2-5 personer) 14 netter , frokost, coaching + guide downwind. Kr 15.950,- p.p. (Campen er åpen fra 22/10-8/11)
Sign up

Flecheiras

Startpunkt på kite&wing 2023 er den sjarmerende landsbyen Flecheiras. Med bølger over revet på høyvann og flatt for lek og læring på lavvann er dette et av de fineste stedene å starte turen vår nordover i Ceará. Kitestørrelse 8-14m / wing 4-6m gir deg en lang dag på vannet. Herfra downwinder vi 24 km til neste sted.

Baleia

En bitteliten, rolig fiskelandsby som byr på behagelig stillhet, Caipi de Maracuja, god mat og ingen andre kitere. Kitestørrelse 5-12m / wing 2,5-5m og 35km downwind til neste destinasjon. 27-31 oktober.
Velkommen til det lettvinte livet med alt rett utenfor soveromsdøra.

Moitas

Bungalows på stranda, rett ved et stort elveutløp med en diger, urørt lekeplass for kite&wing; et paradis med navnet Moitas. 31 oktober til 3 november sjekker vi inn med 5-10m kiter / 2,5-4m wing og Caipirinhas. Nest siste stopp før vi begir oss ut på turens lengste downwind på 50 km.

Arpoeiras

I Arpoeiras rekker man ned med tærne flere kilometer ut fra stranda. Det perfekte sted å lære seg de nye triksene, wingfoil, hydrofoil og skikkelig hangtime. Siste stopp på turen 3-6 november.

Coaching fra selvstendig nivå er alltid inkludert i vår ukespris.

Coaching fra selvstendig nivå er alltid inkludert i vår ukespris.

Nybegynner

+kr 3.700,- i tillegg til ukespris. 12 timer privatkurs inkl.utstyr under undervisning. Vi kan også tilby utstyrsleie.

Øvet

Har du vært på kurs og er selvstendig med kiten og brettet så veileder Ronja deg under oppholdet.

Freestyle / Wakestyle

Ønsker du å forbedre dine freestyle- og wakestyleegenskaper får du 4 privattimer for kr 1.400,-

Ønsker du å ha med ditt eget utstyr, men mangler noe? Kontakt oss gjerne for tips. Alle kunder av Complete Travels får 10% rabatt ved bruk av koden CTAS i nettbutikken til SrfSnoSk8 eller i butikkene i Oslo og Stavanger.

Complete Travels er medlem av Reisegarantifondet

Les mer om hva det vil si for sikkerhet rundt reisen for deg som gjest her.