Vi tør påstå at Ceará har de beste kitespottene i verden med vind hver dag gjennom hele sesongen.

Stabil vind langsmed kysten, fra sør mot nord langs hele Ceará hvor den lille fiskelandsbyen Taiba ligger. I denne rolige landsbyen holder vi til i store deler av oktober og november

Fra 14 oktober og frem til 17 november er det ledige plasser med oss i rolige Taiba. Her er vi bortskjemt med mange naturlige flatvannsspotter i havet ved lavvann. Og hva er vel ikke en perfekt start på dagen enn en tur langs stranda i våre beachbuggys eller en downwind fra campen.

Superlunsjen Açai med granola og honning med fersk jordbær på toppen er en av tingene du kommer til å savne mest -etter varmen og vinden selvfølgelig..

Sjekker du inn med oss i Taiba 3-17 november får du også sjansen til å bli med til Barra Grande i Piaui lengre nord i Brasil. En helt fantastisk landsby med sandgater og lune restauranter og natteliv.
En gåtur på 2 minutter tar deg til stranda med små krusninger på vannet da et stort rev ligger som en molo og beskytter mot havet. En liten downwind på 3 minutter og man er i lagunen som fylles opp på høyvann ved elveåpningen til Rio Camurupim.