Jentehelg Dagali

Jentehelg Dagali

21-24 mars 2019 inviterer vi dere damer med på en jentehelg på Dagali i Buskerud. Denne langhelgen krysser vi fingrene for vind så vi får kitet, sol til lunsjen, avslapning i badestampen og litt energi igjen til en hyggelig kveld med god middag og samvær med andre geniale damer. Her får du tips og triks for å komme videre på progresjonstigen.

Har du vært på kurs før, men ikke har eget utstyr så kan du leie splitter nytt Duotone 2019 utstyr. Og for deg som ikke kan kite enda er det selvfølgelig kitekurs med våre geniale instruktører.

Vi er så heldige å samarbeide med Dagali Fjellpark som åpner akebakken for “ekstrem aking”; Og skulle vinden utebli en av dagene så åpner de skiheisen for oss. Badestampen løser opp spente muskler fredag og lørdag. Plenty med aktiviteter å finne på for sprekinger!

Vi innlosjeres i vår egen Dagali Fjellpark Leilighet med køyesenger i ekte, norsk stil. Sengetøy og håndkler inkludert.

SrfSnoSk8 stiller med 2019 demoutstyr med kiter fra Duotone .

Herbalife representant Elin Sætre Jørgensen stiller med smaksprøver og introduksjon til Herbalife sine helseprodukter.

Aktivitetsleder for jentehelgen er Ronja Havelin og kontaktes direkte på mail, telefon eller melding via WhatsApp eller Messenger da hun er på turene i Brasil og Sør-Afrika frem til 21 januar 2019; ronja@completetravels.no / WhatsApp/Viber +4793290499 / FB Messenger @RonjaHB