Personvernerklæring for Complete Travels AS

Behandlingsansvarlig

Daglig leder er på vegne av Complete Travels AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende opplysninger om våre kunder;
Navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. 

Formål med behandlingen

Opplysningene navn, telefonnummer og mailadresse hentes inn for å kunne kontakte kunden for tilbud som kunden selv har skrevet seg inn på. 

For de som frivillig huker av i Nyhetsbrev checkbox’en vil det også sendes ut maks 5 nyhetsmail i året for å presentere nye reisepakker som kan være interessant for kunden.

Ved bestilling av kurs, event eller reise med oss vil vi også hente inn adresse til registrering på faktura. 

Innsyn i lagret informasjon

Ved å henvende deg til info@completetravels.no kan du når som helst få opplyst hvilken informasjon selskapet har lagret om ditt kundeforhold.

Videreformidling av personopplysninger

Complete Travels AS deler kun kundens fulle navn til overnattingssteder selskapet har samarbeid med og hvor kunden er påmeldt. Dette kreves på våre utenlandske destinasjoner. 

Dersom kunden ønsker at Complete Travels AS skal videreformidle informasjon til andre samarbeidspartnere skal dette presiseres tydelig skriftlig til info@completetravels.no . 

Lagring av opplysninger er frivillig

Skulle du ikke lenger ønske at Complete Travels AS skal sitte på dine personopplysninger kan du når som helst sende en mail til info@completetravels.no . 

Vi forbeholder oss retten til å oppbevare dine opplysninger så lenge din bestilling er aktiv i vårt system og til varen (les: kurs, event, reise) er gjennomført. 

Bestillingsvilkår

Vi oppfordrer deg til å lese våre bestillingsvilkår nøye før du legger inn en bestilling hos oss. Dette gjelder ikke kun ved en henvendelse for å innhente tilbud.