Aktive reiser

Aktive reiser

Ceará – Brasil

Vi tør påstå at Taiba har de beste kitespottene i verden med vind hver dag gjennom hele sesongen. Strandbuggy, kokosnøtt, açai, varme, vind, digg mat og gode venner. Bli med på en tur du vil gjenta år etter år!

Details

Gruppekurs snøkite

Er du nysgjerrig på kiting så er et snøkitekurs tingen for deg. Det er en lettere måte å lære å kite da man allerede står oppreist på ski og brett på flatt terreng. Her kommer du alene eller fler sammen og lærer med andre nybegynnere.
Med utgangspunkt fra Haugastøl 1000 moh. og Halne Fjellstugu midt oppå Hardangervidda langs RV7 har vi det beste utgangspunktet for å lære å kite på snø.

Details

Kitekurs Vinter 2019

Bli med vår erfarne, engasjerte instruktør Ronja Havelin og våre dyktige instruktører på kitekurs i vinter. Vi kommer til der du holder til!
Ledige datoer fra 25 januar til 19 mars.

Details

Jentehelg Dagali

21-24 mars 2019 inviterer vi dere damer med på en jentehelg på Dagali i Buskerud. Denne langhelgen krysser vi fingrene for vind så vi får kitet, sol til lunsjen, avslapning i badestampen og litt energi igjen til en hyggelig kveld med god middag og samvær med andre geniale damer. Her får du tips og triks for å komme videre på progresjonstigen.

Details