Kitekurs jentehelg Dagali

Kitekurs jentehelg Dagali

Nybegynnerkurs i kiting under jentehelg på Dagali 21-24 mars. Inkluderer kiteutstyr, Du må selv ha med ski / brett og hjelm. Dersom du ikke har eget ski-/brettutstyr kan dette leies gjennom oss. 

Vi jobber i par på én kite. Maks  6 elever pr instruktør. En trygg og fin måte å lære den fantastiske kitesporten på. Det viktigste er å føle seg trygg på utstyret og sin egen reaksjon; så vårt hovedfokus på begynnelsen av kurset er å pakke opp kiten og bli kjent med dens 3 måter å bli kraftløs på. Vi tester alle utløsere så muskelminnet begynner å lære inn sikkerhetsmekanismene før vi begynner å øve med kiten i lufta.

Etter flere øvelser med kiten i lufta, og at kitekontroll begynner å sitte litt, vil vi begynne å sende deltakerne ut på ski og brett dersom vinden og forholdene tillater det. Det er ingen garanti på å komme opp på brett/ski i løpet av kurset, men vi gjør alt vi kan for å få deg dit. Mest er vi avhengige av at det er vind nok til oss.

Denne spesialprisen på kitekurs gjelder kun under jentehelgen på Dagali og kan ikke sammenlignes med andre kurs vi leverer.

Price

kr2,000 / Once / Per Guest